Om Aalborg Dart Klub

Aalborg Dartklub

Åben Tirsdag og Torsdag kl 18:30

Telefon: 98-10-92-02 / 60-19-93-45

E-Mail: Bent2703@gmail.com

Om vores dart klub.


Aalborg Dartklub blev grundlagt i 2002 og spiller i dag både i 2.Division, 3.Division, Danmarkserien, Kval-rækken og Serie 1 i DDU.

 

Så går du rundt og tænker, at du/i gerne vil prøve at spille dart, så skal du/i være velkommen til at komme ud i klubben, som ligger på Annebergvej 112, over ved Frejas baner           ( de hvide barakker imellem deres baner). Indkørsel til klubben er lige efter/før rideskolen "grusvejen" på Annebergvej. 


Dog skal man parkere ude ved vejen i fodboldsæsonen. ca 1 april til 1 november

 

Vi har pile man kan låne, og vi giver 3 måneders GRATIS medlemskab (KUN FOR NYBEGYNDERE), så man kan finde ud af om dart er noget, som man vil begynde på som sin sport.

 

Dart er en meget billig sport at gå til ift mange andre sportsgrene, for ca 2000kr har man investeret i både pile,udstyr, og medlemskab for et år.(under 18 år ca. halv pris).

 

Og dart er for alle, om du kan lukke på 9-dart eller 99-dart det betyder ingenting, det vigtigste er man syntes det er sjovt, der bliver selvfølgelig også spillet seriøs dart, men det gælder kun når der bliver spillet kampe.

 

Men kig ud Tirsdag og Torsdag fra kl 18:30, hvis du/i har lyst til at spille dart.